In het huwelijksbootjeP1040611

 

vrijdag 15 juli 2016

Na zoveel jaartjes te hebben samengewoond wilden we onze relatie voor onszelf en voor iedereen wat duidelijke bestendigen, zeg maar duurzaam maken - om het modern te noemen. We gaan nu door het leven als echte achtelieden. Hoewel we dat geveol al heel lang hadden.

De huwelijksdag zelf wilden we klein houden en eigenlijk alleen voor familie, maar ja dan toch wil je die en die niet vergeten. We kwamen op zo'n 70 uitnodigingen en hebben het toch maat thuis gevierd en dat was erg prettig.

Ook omdat we hulp hadden gevraagd aan mijn roeidochters van Aegir.

's Morgens druk met tent opzetten en versieren, want je weet maar nooit wat het weer doet. En daar kregen we extra kado'tje van - wat een prachtige en zonnige dag.

Het allereeste kado'tje was misschine wel het leukste en zeker het meest verrassende:

Op het moment dat we iedereen naar de auto's hadden gestuurd en we zelf achter het stuur van onze eiegen auto wilden kruipen:

Stond daar ineens Thijs met een verhaaltje klaar, dat wij de bruiloft toch 'klein' wilden houden en dat zij vonden dat we dan oook maar 'klein' naar de trouwambtenaar moesten ....

...  en daar kwam hun vriendin Saskia met een Trabantje om het hoekje om ons naar hewt stadhuis te brengen en terug. Wat een onzettend leuke verrassing en dat hebben we ons heerlijk laten aanleunen,

Fantastische verrassing en erg leuk, Thijs, Nicole en anderen!! - wat een ontspannen manier om aan deze dag te beginnen.

photo 2016 07 17 12 21 40

 In het stadhuis:  
Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/w5522431/domains/vanderhoog.nl/public_html/images/huwelijk/stadhuis
 Bij ons thuis :
Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/w5522431/domains/vanderhoog.nl/public_html/images/huwelijk/bijonsthuis