categorie voor alle subcategoriën in de nederlandse taal

alles of in ieder geval veel het het coachen van mij en over het coachen van mijn ploegen en roeiers en roeisters, ook van tijden geleden.

Details van mijn roeitrainingen op het water van de Wijde Ee :

  utein26-1                 ons-roeiwater1             wind3

 vanaf november 2017 train ik op het water rond Eernewoude, omdat ons ligplaatsje in het weiland opgeheven moest worden van het Fryske Gea. Nu stappen we in bij het strandje van (zeg maar) it Wiid en roeien dan in het Nationaal Part d'Alde Faenen (De Oude Venen) :

roeitraining 2 6 18 strava

rowperfectbeweging

 

Wat voor trainingen heb ik zoal gedaan in een jaar.

Onze vakanties en reizen in 2014:

- we hebben een weekje gefietst in de Eiffel en geslapen in een vreselijk hotel

- vakantie gehouden bij Hans en Marjette in Zuid Afrika en rondgereisd met een camper aldaar

In 2013 hebben we een vakantie geprobeerd te houden in mei, met onze skifjes. Een behoorlijke mislukking, planning was zelfs nabij Berlijn te gaan roeien, maar het weer gooide roet in het eten. Alleen nog maar geroeid in Emden, overigens erg leuk en daarna begon het te regenen in Noord Duitsland. We zijn nog even "ontsnapt" naar Georg en Eveline in Hamburg.

In september 2013 hadden we gepland  - weer met de Jumpy als "camper" - te reizen naar Noord Frankrijk (in de buurt van Straatsburg). Uiteindelijk zijn we zeer (te) ver naar het zuiden gerden voor de zon. Nou lees maar verder ...

In 2012 hebben we de "grote"  trip gemaakt waarvoor we de zwerfwagen hadden aangeschaft : een reis door Zweden, Finland naar de Noordkaap en door Noorwegen en uiteraard Denemarken en Duitsland weer terug.

Na het vorig jaar wat uitgeprobeerd te hebben, is de zwerfwagen een beetje opgepimpt en van binnen voorzien van wat handigheidjes, zoals wij dat dachten.

Vanwege deze reis ben ik ook begonnen dat reizen met de zwerfwagen en later met de Jumpy op mijn website te zetten. Het liefst natuurlijk direct - zodat de familie eventueel kan volgen wat we meemaken en waar we zijn. Maar dat was en is natuurlijk niet altijd mogelijk.

Lees de verahelen hier en daar eens door .....  voor ons in ieder geval af en toe lezend/bladerend weer een heerlijke herinnering.

Een voorzichtige poging tot een "zwerf"reisje maar wel met de bootjes voor het eerst weg met de zojuit aangeschafte oude zwerfwagen.

In 2016 zijn we 2 keer op vakantie (weg) geweest, in juni fietsen rond de Ems en hebben we op een kleine camping gestaan in Groningen en vandaaruit snel over de grens en langs de Ems. Aanvankelijk zouden we daar lansg willen trekken, dus om de 2 dagen willen verkassen - maar dat was toch iets teveel.

In september zijn we naar het midden van Frankrijk getrokken omdat we én wilden roeien (dat vinden we allebei erg leuk) én een beetje warm weer wilden hebben én niet te ver te hoeven rijden voor we een naturistencampng konden vinden. Aan die voorwaarden allemaal voldoen was wel een beetje schipperen.

oude nieuwsflitsen hierin bewaren en publiceren alleen niet tonen op frontend

Beschrijving en vooral foto's van de diverse opknapprojecten van ons huis.

positie 16
positie 18

Additional information