OudNieuws

 Op zo'n beetje de koudste (zon)dag tot nu toe hebben we een fietstochtje gemaakt over de dijk net in Groningen,DSC00745

 heerlijke rust en prachtig weer : DSC00733Intussen mooie foto's van de vorst op de takken, zelfs bloemen en in de tuin.

Het is weer niet makkelijk om bij onze bootjes te komen : het weiland staat geheel onder water en we moeten dan ook over het smalle dijkje en door het riet in het water struinen.

hans gaat roeien      DSC00750   DSC00749

 

 

Zowaar al 2 keer deze maand een stukje in Van Dag Tot Dag ..   geschreven. Wel een beetje negatief, maar zo voel ik me nu eenmaal.

De Herfst met z'n mooie kleuren is ook in de uitn volop aanwezig - de kleuren dan : DSC00638

 Zo , alle reis dan wel vakantieverhalen en foto's zijn nu beter gerubriceerd in een apart menu'tje van de Reisverhalen uit het hoofdmenu.

De eerste vorst heeft z'n sporen achter gelaten en deze laatbloeiende roos heeft daar best wel moeite mee.

DSC00721

 

 Ik geloof na zo'n 10 jaar eindelijk de moed gevonden om het hout weer eens te verven ......  en ik heb het weer gedaan: hoog op de ladder.DSC00197

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorig weekend meegedaan aan 6 km lange Moordregatta ? Wat?? Moord??? nou ik vond het moordend lang.moordregatta 2016 b Trouwens Indy - mijn nieuwe pupil en "roeidochter" dit (komend) jaar vond dat ook wel - voor haar de eerste keer in d'r eentje 6 km lang. Maar goed gedaan. moordregatta2016 1

 

Afgelopen week gemerkt dat het coachen te vergelijken is met een roeitraining op basis van hartfrequentie en het berekende calorieverbruik. Dat betekent dat ik afgelopen week 5 trainingen heb gedaan, 3x coachen en 2x echt roeien. Dat is toch aardig wat, geen wonder dat ik af en toe moe ben na het coachen.

In mijn stamboom heb ik een tak toegevoegd die waarschijnlijk geen familie is al lijkt de naam wel heel erg op mijn achternaam cq stamboom naam : nl Van Der Hoog(t)(h)(ch). Ik gellof niet dat deze tal al eerder door iemand is gepubliceerd want die achternaam is uiteindelijk uitgestorven. Zie deze link.

 Nieuwe Foto's Deze Maand - onderaan deze pagina : DSC00582
DSC00638
Nieuwe plantjes erbij gekregen van Kees en Aleid, zojuist geplant in miezerig herfstweer met ook erg mooie kleuren in de tuin. Voor de rest van de foto's zie onderaan de pagina bij "Foto's van deze Maand".

 

 

 DSC00160

 

 

positie 16
positie 18

Additional information