Vorig weekend meegedaan aan 6 km lange Moordregatta ? Wat?? Moord??? nou ik vond het moordend lang.moordregatta 2016 b Trouwens Indy - mijn nieuwe pupil en "roeidochter" dit (komend) jaar vond dat ook wel - voor haar de eerste keer in d'r eentje 6 km lang. Maar goed gedaan. moordregatta2016 1

 

Afgelopen week gemerkt dat het coachen te vergelijken is met een roeitraining op basis van hartfrequentie en het berekende calorieverbruik. Dat betekent dat ik afgelopen week 5 trainingen heb gedaan, 3x coachen en 2x echt roeien. Dat is toch aardig wat, geen wonder dat ik af en toe moe ben na het coachen.

In mijn stamboom heb ik een tak toegevoegd die waarschijnlijk geen familie is al lijkt de naam wel heel erg op mijn achternaam cq stamboom naam : nl Van Der Hoog(t)(h)(ch). Ik gellof niet dat deze tal al eerder door iemand is gepubliceerd want die achternaam is uiteindelijk uitgestorven. Zie deze link.

 Nieuwe Foto's Deze Maand - onderaan deze pagina : DSC00582
DSC00638
Nieuwe plantjes erbij gekregen van Kees en Aleid, zojuist geplant in miezerig herfstweer met ook erg mooie kleuren in de tuin. Voor de rest van de foto's zie onderaan de pagina bij "Foto's van deze Maand".