Introductie

 

 Beste bezoeker van deze webpagina,


je bent nu op mijn persoonlijke webpagina. Zoals je bovenaan kunt lezen ben ik Hans van der Hoog.

Ik heb deze website zelf gemaakt op basis van Joomla, toen nog versie 1.5 en met een template waarbij ik maximaal kon aanpassen. Tot nut toe is dat met alle updates van Joomla goed gegaan, dwz de template is niet bijgewerkt door de makers voor de versie van Joomla die ik nu gebruik.

Op deze website vertel ik het een en ander over mezelf, over wat ik gedaan heb en wat ik nu doe.


We hebben een Bed and Breakfast, maar daar hebben Marjanne en ik  een aparte website voor.

Ook heb ik een aparte website voor de tuin, waarbij vooral onderhoud aan de orde komt - maar natuurlijk veel foto's hoe de planten zich ontwikkelen in de loop der jaren.

Voor een andere hobby van mij - de genealogie, of te wel onderzoek naar mijn voorouders en afstammelingen in de totale stamboom heb ik ook maar een aparte website gemaakt. Anders werd de basis website (vanderhoog.nl) wat te uitgebreid. Ik wil hier wel laten zien wie er in de afgelopen jaren op de dag van vandaag is geboren, getrouwd of overleden binnen mijn stamboom.

 

Op deze basis website gaat het vooral over nieuwtjes bij ons thuis en over het roeien, mijn grootste hobby.

Hieronder komt dan het "laatste nieuws"  van deze maand, voor zover ik dat nieuw vind:

donderdag 24 november 2022 16:36

 Inmiddels rijdt er weer een nieuw grasmonster rond, die echt uit de buurt van de sloot blijft. We zijn inmiddels een paar dagen gaan kamperen, met best wel goed weer op en natuurcamping IMG20220919085403. Het is herfst dus wat snoeien hier en daar is nodig en nuttig: zo zien we de zijkant van het "geitenhok" weer eens: wisteria 1, en het bijna belangrijkste nieuws is dat onze Oekraïense gasten gaan verhuizen naar Oud Beijerland.

Een korte midweekvakantie in Dieverbrug, best wel dichtbij maar toch leuk om eens wat anders te zien: we hebben veel gefietst en prachtige herfstkleuren gezien op de Dwingelderheide bijvoorbeeld en op het Holtingerveld. vak dievrebrug 4  vak dievrebrug 1

 

 

 

Ik wil ook graag vertellen over de opleidingen en het werk wat ik heb gedaan in mijn leven, dus daar weid ik ook een deel van de site aan - een soort uitgebreid cv of levensverhaal.

Van mijn trainingen houd ik al jaren een dagboek bij (eerst in overzichten = spreadsheets, en nu ook als een blog met de cijfertjes: "Van Training naar Training ..."), vroeger deed ik dat gewoon in een trainingsboekje. Wat ik nog steeds heb.

Lezend op internet kwam ik ook veel persoonlijke meningen tegen, daar leent zich dat medium voor. Ook dat probeer ik bij te houden, al lukt dat niet erg goed. In het menu wordt je daarvoor doorgeleid naar een aparte website in Wordpress met als titel "Van Dag tot Dag ...".

 

 
 
positie 16
positie 18

Additional information