Vrijdag naar Scheveningen getrokken, ongveer 12:00 uur weg met de zwerfwagen. Zodat we op tijd in Scheveningen kunnen zijn. Op naar de Dr Lelykade waarvan we hadden gelezen dat campers daar werden gedoogd. Ongeveer 16:30 doel bereikt en even een camperaar aangesproken en het erop gewaagd. Maar wat een slecht weer, echt niet leuk.

Naar het feestje van Janneke gegaan en leuk met diverse mensen gesproken. Het vond plaats in Het Muzee, een klein museum in een oude basisschool met zeebiologisch en visserijmeseum. Een aanrader om eens een (kort) bezoekje te brengen.

's Nachts erg veel geluid om ons heen, harde regenbuien en op een gegeven moment start één van de nog vele resterende vissersboten zijn motor, enz enz. De volgende ochtend bleek het hele parkeerterrein vol te staan en bijna alle vissersboten afgevaren. Niet zo best geslapen !!!

Zaterdagochtend uiteraard een strandwandeling (zie de foto's) gemaakt, waarbij we gezocht hebben naar de Kyte en surfschool van Christiaan Grootenhuis. Wel het Staats gevonden waarvandaan ze vertrekken, maar geen Kytesurfers van zijn school, wel een eenzame (zie foto's).

Toen naar Hulshorst vlakbij Nunspeet - noorden van de Veluwe - prachtig gebied en een eveneens prachtig huis van Henk en Monique. En het werd erg mooi weer, even in de grote tuin geholpen en lekker slapen in de rust van dat landschap - wat was dat een tegenstelling met Scheveningen. Zondagochtend een heerlij stuk gefietst over de Veluwe van Hulshorst naar Vierhouten en uiteraard een andere weg terug. Mooi stuk Veluwe, zeker nog eens bezoeken.

Totaal 522 km gereden met een verbruik van 1 op 9 (57 liter diesel à 1,47 = 83,79 euro),

Huis naar Scheveningen: 241 km, Scheveningen Hulshorst : 142 km en weer naar huis: 114 km. Weg om 12:41 uur en terug om 17:00 uur.

Straks komt hier een googlekaartje van de route.