reisverhalen2011

Dit is niet ons eerste verslag van een reisje met onze Frankia/zwerfwagen.

Om de gemodificeerde Frankia 630 Mobilezwerftripje30-10 001 te proberen zijn we deze dag (een zondag) met de boten erboven op naar De Geeuw gereden in Sneek. Daar hebbben we geroeid en toen "rondgezworven".

 

Nu moet ik eigenlijk hier een kaartje invoegen hoe we zijn gereden, maar dat zal later komen.

 

 

 

 

 

Kaartje </>zwerftrip 30-10

 

Onderweg nog een eigen kopje koffie gedronken uitkijkend over groene landerijen, zo kaal als wat. En toch vonden we dit heerlijk, even eruit en niets moeten. Nou ja bijtijds terug zijn om 's avond thuis te eten.

 

Verder gereden naar de dijk aan de Waddenzee net boven Harlingen.

 

Voordat we op de dijk gingen wandelen evn een boterham klaar gemaakt in de zwerfwagen. En dat is nou zo leuk, natuurlijk kan je het ook in een gewone auto doen,maar in onze zwerfwagen is het een heel andere en plezierigere ervaring. Wandelen over de dijk ook, aan de ene kant het land wat lager ligt dan de zee aan de andere kant. Zo'n dijk is één groot massief geheel en helemaal groen, meestal bevolkt met schapen.

 

En toen gingen we terug, over een inlandige dijk waar in een lang lint allemaal kleine huisjes lagen. Ik geloof dat het "plaatsje" Westbroek heet. Sommige huisjes rommelig andere weer keurig netjes, maar allemaal klein en dicht aan de dijk gelegen. Heel apart.

 

Gewoon snel naar huis over de N31. Leuke zwerftrip.

positie 16
positie 18

Additional information